ΟΑΕΔ: Tα προσωρινά αποτελέσματα για τις 1.135 προσλήψεις στην Υγεία

227

 

Αναρτήθηκε σήμερα από τον ΟΑΕΔ ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης ανέργων, για συμμετοχή στο Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης στο δημόσιο τομέα της υγείας, με στόχο να καλυφθούν 1.135 θέσεις εργασίας. Η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στον ιστότοπο του Οργανισμού (www.oaed.gr).


Στον πίνακα κατάταξης δόθηκε προτεραιότητα στους μακροχρόνια ανέργους και στις ευπαθείς ομάδες ανέργων. Παράλληλα, αναρτήθηκε και ο Πίνακας Αποκλειομένων στο πλαίσιο του ανωτέρου Προγράμματος.

Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Φορείς Υποδοχής, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 10/2017.

  ΟΑΕΔ: Επίδομα μακροχρονίως ανέργων - Δες αν το δικαιούσαι

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

· Από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.

· Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων.

 

23-10-2017 Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων

23-10-2017 Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων

23-10-2017 Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων