Συμβασιούχοι προς Ελεγκτικό Συνέδριο: Δώστε λύση για να πληρωθούμε

68

 

Επιστολή προς το Ελεγκτικό Συνέδριο, απέστειλε ο Σύλλογος ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων του Νομού Θεσσαλονίκης, με την οποία απευθύνει έκκληση προς τους αρμόδιους υπαλλήλους να συζητήσουν άμεσα και εξαίρεση το θέμα της πληρωμής των συμβασιούχων πανελλαδικά, προκειμένου να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αφού είναι απληρώτοι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος απέστειλε την επιστολή του, προς την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κα Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, με κοινοποίηση προς Εισηγητή Α΄ Τμήματος. Ειδικότερα στην επιστολή τους, οι εργαζόμενοι σημειώνουν:

«Στις 8/3/2017 ενημερωθήκαμε από την Ελεγκτή Θεσσαλονίκης ότι τα εντάλματα πληρωμής των συναδέλφων μας στάλθηκαν σε εσάς, προκειμένου να γνωμοδοτήσει το αρμόδιο τμήμα σας.

Επειδή γνωρίζουμε ότι οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά χρονοβόρες, σας ζητούμε όπως κατ΄εξαίρεση συζητηθεί άμεσα, προκειμένου να δοθεί λύση και να πληρωθούν οι συνάδελφοί μας, όχι μόνο στο Νομό Θεσσαλονίκης αλλά και πανελλαδικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ

Καταλαβαίνετε ότι έχει δημιουργηθεί μείζον θέμα, όταν στο Νομό μας και όχι μόνο υπάρχουν συνάδελφοι που πληρώνονται κανονικά και άλλοι όχι.

Περιμένουμε ότι θα ενσκήψετε στο θέμα με την δέουσα προσοχή».

πηγή

Δείτε επίσης:  Στο ΑΣΕΠ απεστάλη η έγκριση για τις προσλήψεις φυλάκων στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *