468 θέσεις σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ δήμους και πανεπιστήμια

  228

   

  Σε 468 ανέρχονται οι θέσεις εποχικού προσωπικού που προκήρυξαν μία σειρά φορέων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου.Οι περισσότερες θέσεις κατανέμονται στην ΕΥΔΑΠ, το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας όρισε ήδη Επιτροπή για την παραλαβή και αξιολόγηση των αιτήσεων. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εκδοθεί ο διαγωνισμός για τις ακόλουθες ειδικότητες με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας:

   Με 99 νέους συνεργάτες θα ενισχυθεί ο «Aγιος Σάββας», εκ των οποίων 84 Καθαριστές και 15 σε βοηθητικές εργασίες καθαρισμού.

  • ΥΕ Εργατών, 104 θέσεις,

  • ΔΕ Καταμετρητών, 50 θέσεις,

  ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

  • ΔΕ Οδηγών, 42 θέσεις,

  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών, 16 θέσεις, και

  • ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, οκτώ θέσεις.

  Με 99 νέους συνεργάτες θα ενισχυθεί το Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Aγιος Σάββας», εκ των οποίων 84 Καθαριστές και 15 σε βοηθητικές εργασίες καθαρισμού.

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ

  Σε Δήμους και Νομικά Πρόσωπα Δήμων αντιστοιχούν 90 θέσεις.

  18 προκηρύξεις

  Από τις 18 προκηρύξεις, τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων συγκεντρώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας με 20 θέσεις Υδρονομέων, το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Νεάπολης Συκεών με δέκα θέσεις Ιατρών, το Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με έντεκα θέσεις Κτηνιάτρων και Τεχνολόγων Ζωικής Παραγωγής, και ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης με δώδεκα θέσεις Κοινωνικών Λειτουργών, Ψυχολόγων, Παιδαγωγών και Διοικητικών.

  Προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν, επίσης, οι Δήμοι Αρτέμιδος-Σπάτων (έξι θέσεις), Λήμνου, Νίκαιας (τέσσερις θέσεις), Νέας Σμύρνης, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Σύρου-Ερμούπολης (από τρεις), Περιστερίου, Ζωγράφου, Γρεβενών, Τήνου (από δύο), Ζήρου, Φυλής και Νεάπολης Συκεών (από μία θέση).

  Δέκα προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ. Πρόκειται για εννέα θέσεις στη Διεύθυνση Υλικών, Προμηθειών και Μεταφορών σε Αθήνα και Ασπρόπυργο, για Οδηγούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανοτεχνίτες αυτοκινήτων, και για μία Ηλεκτροτεχνικού στην περιοχή Φλώρινας.

  Το ΚΕΘΙ προκήρυξε 15 θέσεις για Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Νομικούς και Διοικητικούς, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα Συμβουλευτικά Κέντρα Σύρου, Μυτιλήνης, Κομοτηνής, Αθήνας και Πειραιά, Λαμίας, Πάτρας και Κέρκυρας.

  Εναν Συντηρητή Αρχαιοτήτων θα προσλάβει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, ενώ στην ΕΦΑ Ιωαννίνων οι εννέα θέσεις αφορούν Συντηρητές Αρχαιοτήτων, Διοικητικούς – Λογιστικούς υπαλλήλους, Εργατοτεχνίτες και Ειδικευμένους Εργάτες.

  Δείτε επίσης:  17 Φύλακες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

  Από τις επτά θέσεις που θα καλύψει το ΤΕΙ Αθήνας, τρεις κατανέμονται στη διοικητική υποστήριξη της λειτουργίας του ΤΕΙ, και από μία στο ΠΜΣ «Τεχνολογίες Υπολογιστών και Δικτύων», στο πρόγραμμα Erasmus+ και στο έργο «Ανάπτυξη – Τεχνική και Συμβουλευτική υποστήριξη έργων που διαχειρίζεται ο ΕΛΚΕ».

  Την ίδια στιγμή, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας προσφέρει εννέα ευκαιρίες σε πτυχιούχους Βιολογίας, Βιοεπιστημών, Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στις παραπάνω ειδικότητες, καθώς και στη Μοριακή Βιολογία.

  Τέλος, οκτώ θέσεις προκήρυξε και το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας για Μηχανικούς Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ή επιστήμονες Πληροφορικής με εμπειρία στη μελέτη και ανάπτυξη νεφοϋπολογιστικών πληροφοριακών συστημάτων.

  πηγή

  * ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *