Συνεχίζοντας την προσφορά του σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρει 500 δωρεάν θέσεις (250 διπλές προσκλήσεις) σε ανέργους για το ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου του Μπγιορν Άντορ Ντράγκε.

Η παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής πραγματοποιείται την Παρασκευή 19 Απριλίου (ώρα 8:30 μ.μ.) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο πλαίσιο του κύκλου Adagio–Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα. Πώς θα διανεμηθούν οι προσκλήσεις

Οι προσκλήσεις θα παραλαμβάνονται με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας από τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου στην οδό Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη (καθημερινά 9:00–18:00) και στην οδό Ομήρου (καθημερινά 9:00–16:00).

Οι παραστάσεις του Μεγάρου Μουσικής για το Πάσχα -Τζαζ και εκκλησιαστικό όργανο [πρόγραμμα] ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 29|03|2019 | 12:35 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρις εξαντλήσεως των προσκλήσεων. Εργα Μπαχ, Μέντελσον, Μποβέ Ο Μπγιορν Άντορ Ντράγκε θα παρουσιάσει στο ρεσιτάλ του στο Μέγαρο Μουσικής συνθέσεις σπουδαίων μουσουργών και βιρτουόζων του εκκλησιαστικού οργάνου, όπως του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, του Γιόχαν Πάχελμπελ, του Φέλιξ Μέντελσον, του Λουί Βιερν, του Γκυ Μποβέ, αλλά και ευφάνταστες μεταγραφές έργων Γκρηγκ και Σβέντσεν, τις οποίες υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος νορβηγός οργανίστας.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Η συναυλία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των Ελληνικών Πετρελαίων.

* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter