Καθημερινά βάζουμε τα δυνατά μας για να φέρουμε σε επαφή ανθρώπους και επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Για εμάς στην TNT, η εταιρεία σας και οι άνθρωποί της βρίσκονται στην καρδιά κάθε δραστηριότητάς μας. Καθημερινά βάζουμε τα δυνατά μας για να φέρουμε σε επαφή ανθρώπους και επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη. Παραδίδουμε εκατομμύρια δέματα, έγγραφα και βαριά φορτία, με φροντίδα και προσοχή – γιατί αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι κάθε δέμα για εσάς και τον πελάτη σας.
Ό,τι χρειάζεστε να στείλετε. Όπου χρειάζεστε να το στείλετε. Το αναλαμβάνουμε προσωπικά. Από τη στιγμή που θα πάρει το δέμα σας στα χέρια του ο οδηγός που εξυπηρετεί την εταιρεία σας, έως ότου το παραδώσει στον παραλήπτη ο οδηγός της ΤΝΤ της περιοχής του, σας κρατάμε σε επαφή με τον πελάτη σας.

Αυτό το πετυχαίνουμε με το ολοκληρωμένο δίκτυό μας για παραδόσεις πόρτα-πόρτα. Μπορείτε ακόμα και να παρακολουθήσετε τη διαδικασία μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ανίχνευσης που διαθέτουμε. Και αν οι αποστολές στον κλάδο σας έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, τις καλύπτουμε και αυτές. Αφήστε τα όλα επάνω μας και ασχοληθείτε απερίσπαστοι με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Σκέφτεστε να εργαστείτε στην ΤΝΤ; Μην ψάχνετε άλλο. Θα βρείτε έναν κατάλογο με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην ΤΝΤ, καθώς και αξιόπιστες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη κίνηση για τη σταδιοδρομία σας.

Η ΤΝΤ απασχολεί προσωπικό σε περισσότερες από 60 χώρες. Κάθε χώρα, επιχείρηση και/ή επιχειρησιακή μονάδα συνήθως διαχειρίζεται τις δικές της διαδικασίες πρόσληψης. Παρέχουμε ευκαιρίες με μακροπρόθεσμη προοπτική σε όλο το εύρος της εταιρείας μας – από τα τμήματα Παραγωγής, Ασφάλειας, Οικονομικών Υπηρεσιών, Μάρκετινγκ & Πωλήσεων, Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης Πελατών έως το τμήμα Νομικών Υπηρεσιών και Φορολογικών Θεμάτων.

ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΝΤ

 

Αυτό το είδες;  Θέσεις Eργασίας και Πρακτικής Άσκησης στην εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε.
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter