ΑΣΕΠ – 1Γ/2017: Οδηγίες για τον γραπτό διαγωνισμό και εξεταστικά κέντρα

115

Καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι οδηγίες για τους υποψηφίους του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση θέσεων τακτικού προσωπικού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Προκήρυξη 1Γ/2017). Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη καταχωριστεί στον διαδικτυακό τόπο www.asep.gr.

Οδηγίες για τους υποψηφίους από τον ΑΣΕΠ

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα, το αργότερο μία ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εξέτασης. Δηλαδή, 9:00 για την πρωινή εξέταση και 15:00 για την απογευματινή εξέταση. Σκοπός αυτού είναι να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Όσοι υποψήφιοι παρουσιαστούν μετά το κλείσιμο των θυρών δε θα γίνουν δεκτοί.

Την ημέρα του διαγωνισμού οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν μαζί τους:

  • την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο παραστατικό της ταυτοπροσωπίας που να φέρει φωτογραφία. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο σε υποψηφίους των οποίων η ταυτότητα δεν μπορεί να διαπιστωθεί.
  • δύο στυλό διαρκείας του ίδιου χρώματος (μπλε ή μαύρου).
  ΑΣΕΠ 10Κ/2017: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων

Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η χρήση γομολάστιχας ή διορθωτικού (μπλάνκο). Επίσης, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ βιβλία, γραπτές σημειώσεις ή άλλου είδους βοηθήματα και οποιαδήποτε υπολογιστική μηχανή. Οι υποψήφιοι μπορούν όμως να έχουν μαζί τους νερό ή αναψυκτικό.

Στους υποψηφίους θα δοθεί 1 Απαντητικό Φύλλο ανά εξεταζόμενο μάθημα. Σε αυτό οι επιτηρητές θα επικολλήσουν την ειδική αυτοκόλλητη ετικέτα με τον γραμμικό κωδικό (barcode). Οι υποψήφιοι πρέπει να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων που αναγράφονται στο επάνω τμήμα της (ονοματεπώνυμο κ.λ.π.). Στη συνέχεια να υπογράψουν στον προβλεπόμενο χώρο πάνω από την ετικέτα, φροντίζοντας η υπογραφή να μη βγει έξω από το πλαίσιο και αλλοιώσει το γραμμικό κωδικό.

Τα εξεταστικά κέντρα

Ο Οργανισμός ανακοινώνει ότι οι υποψήφιοι, που συμμετέχουν στον γραπτό διαγωνισμό για την πλήρωση 548 θέσεων τακτικού προσωπικού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, μπορούν να αναζητήσουν το εξεταστικό τους κέντρο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Επισημαίνεται ότι οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις εξής περιφερειακές ενότητες: Αχαΐας, Βόρειου Τομέα Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Κεντρικού Τομέα Αθηνών και Πειραιά.