ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Fake news για τα «ευρήματα»

365

Αναφορικά με φήμες των τελευταίων ημερών στο διαδίκτυο που υποστήριζαν ότι η πρώτη φάση με τα δύο παράλληλα στάδια έχει ολοκληρωθεί και διαπιστώθηκε… χάος δίνοντας μάλιστα και συγκεκριμένα ποσοστά απόρριψης αιτήσεων, πηγές του ΑΣΕΠ σημείωναν  ότι «πρόκειται περί fake news», προσθέτοντας ότι συμπεράσματα και μάλιστα αριθμητικά θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων των δύο πρώτων παράλληλων σταδίων.

Τελικά ίσως πρέπει να βάλουμε και κατηγορία Fake news, γιατί τώρα ξεπετάχτηκε ένα «δήθεν» σαιτ που υποστηρίζεται απο «δημοσιογράφους και από πίσω μια εταιρεία»,  που σπαμάρει συνεχώς τέτοιου είδους fake αναρτήσεις.

Άλλη μια fake ανακοίνωση είναι ότι: θα ξεκινούσαν οι αιτήσεις για την πυροπροστασία,  δήθεν από επίσημες πηγές, πριν δυο εβδομάδες.

Και πολλά άλλα διάφορα.

Για αυτό τον λόγο τα ergasiakanea δημοσιεύουν άρθρα μόνο από επίσημες πηγές και όταν αυτά έχουν δημοσιευθεί στην διαύγεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Οι αναγνώστες να είναι προσεκτικοί με τέτοιου είδους fake δημοσιεύσεις που σκοπό έχουν να τραβήξουν τον κόσμο στο συγκεκριμένο σαιτ και στα κλικ τους.

Δείτε επίσης:  Νέες προσλήψεις μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για 250 στον ΟΑΣΘ
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *