ΑΣΕΠ - ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Πράσινο φως για 79 προσλήψεις μονίμων στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ)

Ήδη με απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών απο το ΑΣΕΠ για την πλήρωση εβδομήντα εννέα (79) κενών οργανικών θέσεων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Το υπουργείο Εργασίας ήδη προχώρησε στον καθορισμό του αριθμού θέσεων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), που θα καλυφθούν απο τις λίστες προστατευόμενων του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα από άτομα που προστατεύονται από τον ν. 2643/1998 και κατανομή των θέσεων αυτών.

Η απόφαση προβλέπει ότι ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας διοικητικού προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), που πρόκειται να πληρωθούν από τα άτομα αυτά καθορίζονται σε δύο και αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες και κατηγορίες των προστατευόμενων του ΟΑΕΔ:

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ κατηγορία ΑμεΑ και

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ κατηγορία τριτέκνων

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο διάστημα θα πάρει τον δρόμο του τυπογραφείου για έκδοση σε ΦΕΚ και αμέσος μετά η Ανεξάρτητη Αρχή θα εκδώσει την ανακοίνωση που θα καθορίζει τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.

* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *

Διαβάστε ακόμα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Send this to a friend