Δείτε τις θέσεις εργασίας στα καταστήματα Pink Woman και στείλτε το βιογραφικό σας

294
Βρες το πάθος σου για τη μόδα και την δημιουργία και μοιράσου το μαζί μας.

Το μότο μας;

ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. Οι συνάδελφοι μας είναι η οικογένεια μας.

Εργαζόμαστε μαζί έχοντας ένα κοινό όραμα. Συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, τοποθετώντας την εταιρία μας στις κορυφαίες θέσεις στον χώρο της ελληνικής μόδας  και με σημαντική παρουσία στον διεθνή χώρο.

Η Pink Woman όμως πάνω από όλα πιστεύει στην κοινή εξέλιξη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Το να παραμείνουμε μαζί είναι η πρόοδος και το να συνεργαστούμε σαν ομάδα είναι η επιτυχία. Η ομάδα μας είναι το σύνολο των ανθρώπων με διάφορες συμπληρωματικές δεξιότητες που συνεργάζεται προς το κοινό μας όραμα. Συλλειτουργούν με υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης, αλληλεξάρτησης και με έντονη την αίσθηση της αμοιβαίας δέσμευσης, που βοηθούν ο ένας τον άλλον να αναδείξει το πραγματικό δυναμικό του, που δημιουργούν συνέργεια και άρα υψηλότερη επίδοση των ατομικών τους επιδόσεων και ένα περιβάλλον ευνοϊκό για να προχωρήσει ο καθένας πέρα από τους προσωπικούς του περιορισμούς. Η ομάδα μας είναι το μυστικό της επιτυχίας μας.

Η Pink Woman απασχολεί 500 άτομα σε όλη την Ελλάδα, με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και ευκαιριών για τους νέους ανθρώπους σε ένα περιβάλλον γεμάτο εκρηκτική δημιουργικότητα, ενεργεία και μόδα.

Γίνε μέλος της οικογένειας μας και χάραξε τον δικό σου δρόμο στον χώρο της μόδας και της προσωπικής καταξίωσης.

 

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Η Pink Woman ψάχνει συνεχώς για ταλαντούχους ανθρώπους που μοιράζονται τη φιλοσοφία της,  καθώς  ευκαιρίες εργασίας προκύπτουν καθημερινά στην εταιρεία μας. Στείλε εδώ το βιογραφικό σου και βρες τη θέση που σου ταιριάζει.

Δείτε επίσης:  Έως σήμερα οι αιτήσεις για τις 52 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κηφισιάς
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *