Η Procter & Gamble, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από γνωστά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά όπως Ariel®, Pantene®, Fairy®, Gillette®, κ.α. αναζητά προσωπικό.

Αποτελεί μία από τις πλέον κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο, με τα προϊόντα της να χρησιμοποιούνται καθημερινά από περίπου 4,2 δισ. ανθρώπων εκ των 6,5 δις που ζουν στον πλανήτη.

Η Procter & Gamble διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα χαρτοφυλάκια προϊόντων καθημερινής χρήσης από μια ευρεία γκάμα κατηγοριών, μεταξύ των οποίων τα Always, Ambi Pur, Ariel, Bounty, Charmin, Crest, Fairy, Gain, Gillette, Head & Shoulders, Lenor, Olay, Oral-B, Pampers, Pantene, Tide, Vicks, Wella και Whisper.

Αυτό το είδες;
Θέσεις εργασίας στη Nestlé

Συνολικά η οικογένεια της P&G έχει παρουσία σε 180 χώρες, απασχολεί περισσότερους από 121.000 εργαζομένους σε θυγατρικές της σε 70 χώρες και παράγει και εμπορεύεται πάνω από 300 προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 10 κατηγορίες προϊόντων εκ των οποίων είναι market leader στις εφτά και τις υπόλοιπες τρείς είναι στην 2η θέση.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ P&G

* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter