Δωρεάν μαθήματα αγγλικών και πληροφορικής μέσω του προγράμματος E–Gnosis

108


Η Equal Society, κορυφαίος οργανισμός στον τομέα της εκπαίδευσης σας καλεί να ενισχύσετε τις γνώσεις σας και να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα με αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις μέσω του προγράμματος E–Gnosis.

Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνες οικογένειες και νέοι που τώρα μπαίνουν στον εργασιακό στίβο και θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και τα ταλέντα τους, έχουν πλέον τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν ΔΩΡΕΑΝ και να αποκτήσουν πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ στην αγγλική γλώσσα και στις βασικές δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η πρωτοβουλία E–gnosis με απόλυτη συνέπεια στις επιταγές των καιρών αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση Δωρεάν εκπαίδευσης τόσο στην αγγλική γλώσσα όσο και στις βασικές δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στην ιστοσελίδα www.e-gnosis.gr και εκπαιδεύσου ΔΩΡΕΑΝ λαμβάνοντας αναγνωρισμένη πιστοποίηση στην πληροφορική και στην αγγλική γλώσσα.

Συμπλήρωσε την αίτησή σου στον ιστότοπο www.e-gnosis.gr η κάλεσε στο 211.70.51.841 για περισσότερες πληροφορίες.

*Η καταληκτική ημερομηνία είναι ενδεικτική. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ
Δείτε επίσης:  Δείτε που θα είναι κλειστά τα σχολεία σήμερα λόγω κακοκαιρίας
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *