ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δωρεάν μετακινήσεις για τους φοιτητές προς την Πανεπιστημιούπολη από το Δήμο Αχαρνών

Σε μια κίνηση που θα εξυπηρετεί τους φοιτητές των Αχαρνών που σπουδάζουν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα που εδρεύουν στην Αθήνα αποφάσισε να προχωρήσει η νέα Δημοτική Αρχή. Ο δήμαρχος  Σπύρος Βρεττός συγκεκριμένα διερεύνησε την πιθανότητα και αποφάσισε να δρομολογηθεί λεωφορείο του Δήμου, το οποίο θα μεταφέρει καθημερινά και δωρεάν τους φοιτητές σε βασικές σχολές, συγκεκριμένα την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και την Πολυτεχνική Σχολή.

Πρόκειται για μια κίνηση με διάθεση προσφοράς και εξυπηρέτησης των φοιτητών, η οποία θα λειτουργήσει πιλοτικά με στόχο να επεκταθεί σύντομα ακόμη περισσότερο.

Όπως σημειώνει ο Δήμος  στη σχετική ανακοίνωσή του το  πρόβλημα των μετακινήσεων ούτως ή άλλως είναι δεδομένο για την περιοχή των Αχαρνών και ήδη πραγματοποιούνται έντονες προσπάθειες για τη βελτίωσή τους. Έως τότε όμως ο κ. Βρεττός και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν κάποιες λύσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στη βελτίωση της καθημερινότητας.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες μετακίνησης από την πόλη μας προς την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, αποφασίσαμε να προβούμε σε μια ενέργεια που θα διευκολύνει όλους τους φοιτητές. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε ένα πρώτο δείγμα στήριξης τόσο σε αυτούς όσο και στις οικογένειές τους και ελπίζουμε σύντομα να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο», τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών .

Το δρομολόγιο θα έχει αφετηρία την Πλατεία Καράβου στις 08:00, ενώ στις 08:05 θα κάνει μία στάση ακόμη απέναντι από το Δημαρχείο.

Για πληροφορίες και συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στην κ. Κατερίνα Μαρίνη (τηλ. 2132072394). Για τη συμμετοχή απαιτείται ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) ή βεβαίωση εγγραφής για τους πρωτοετείς φοιτητές.

* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *

Διαβάστε ακόμα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Send this to a friend