ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν βιβλία και εισιτήρια θεατρικών παραστάσεων από τον ΟΑΕΔ

Για πρώτη φορά θα γίνει τη χορήγηση δωρεάν βιβλίων και εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων από τον Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού- ΟΑΕΔ σε συγκεκριμένες κατηγορίες ανέργων και εργαζομένων ανέφερε χθες η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

➥Δικαιούχοι: οι εργαζόμενοι με 50 ημέρες ασφάλισης και οι μητέρες σε ειδική παροχή προστασίας μητρότητας κατά το 2018, αλλά και οι άνεργοι με τουλάχιστον 50 ημέρες επιδότηση ανεργίας ή όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ για 4 μήνες.

➥Οι επιταγές εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων θα διατεθούν σε 200.000 δικαιούχους και θα ισχύουν για τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2019 – 2020. Η διάθεση των επιταγών για την αγορά βιβλίων σε 150.000 δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί εντός του 2019.

Για τον καθορισμό του τρόπου μοριοδότησης θα εκδοθεί πρόσκληση από τον ΟΑΕΔ, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τα εισοδήματα των δικαιούχων.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *

Διαβάστε ακόμα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Send this to a friend