Έρχονται 180 προσλήψεις στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

543

Με 180 γεωτεχνικούς θα ενισχυθεί από την επόμενη χρονιά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός, Σταύρος Αραχωβίτης, από το βήμα του 19ου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου.

«Τη νέα χρονιά θα προκηρυχθούν 180 μόνιμες θέσεις συναδέλφων γεωτεχνικών στο ΥΠΑΑΤ» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό συμβαίνει «8 χρόνια μετά την τελευταία πρόσληψη γεωτεχνικού στο υπουργείο».

Αναφερόμενος στο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο, ο κ. Αραχωβίτης τόνισε πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό γεγονός για τον κόσμο των γεωτεχνικών, και ιδιαίτερα των γεωπόνων αλλά και των δασολόγων, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι «η ανάπτυξη της επιστημονικής συνεργασίας πάνω σε έναν κλάδο της επιστήμης αλλά και κυρίως η συνεργασία και με πολλούς νέους αναπτυσσόμενους κλάδους είναι ο θεμέλιος λίθος για την πρόοδο των επιστημών».

Σημειώνεται ότι το 19 Φυτοπαθολογικό Συνέδριο πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 30 Οκτωβρίου και την 1 η Νοεμβρίου από την Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ
Δείτε επίσης:  Ερχονται 400 μόνιμες προσλήψεις στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *