Η Mazars, είναι ένας διεθνής ενιαίος και ανεξάρτητος οργανισμός, που ειδικεύεται στις ελεγκτικές, συμβουλευτικές, φορολογικές και λογιστικές υπηρεσίες.

Τα στελέχη της Mazars, χαρακτηρίζονται από την υψηλών προδιαγραφών τεχνογνωσία που διαθέτουν, την ποιοτική και συνεχή τους εκπαίδευση και, γενικά, την άμεση ενημέρωσή τους σε όλα τα θέματα που αφορούν το επάγγελμα και την οικονομία διεθνώς.

Οι Εταίροι της Mazars στην Ελλάδα είναι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο και είναι όλοι μέλη του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος.

Οι πελάτες μας εκτείνονται σε αρκετούς διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς και ποικίλλουν από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις σε μεγάλες πολυεθνικές και διεθνείς εταιρείες. Το γεγονός ότι δεν θέτουμε κανένα περιορισμό όσον αφορά το μέγεθος των πελατών μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας στον ελεγκτικό και συμβουλευτικό τομέα.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Τα στελέχη της Mazars έχουν μακρόχρονη εμπειρία στην ελληνική αγορά. Τα γραφεία μας βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είμαστε σε θέση να  ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του πελάτη στον ελεγκτικό, φορολογικό και συμβουλευτικό τομέα.

Στην Mazars, θεωρούμε ότι οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρείας μας και είμαστε υπερήφανοι που προσελκύουμε και αναπτύσσουμε εξαίρετους επαγγελματίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ MAZARS ΕΔΩ

Αυτό το είδες;  Προσλαμβάνει ο Κωτσόβολος - Δείτε τις θέσεις (Όλες οι περιοχές)
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter