Στη χώρα μας, η Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει παρουσία από το 1969, εμφιαλώνοντας το αγαπημένο αναψυκτικό των Ελλήνων. Η εταιρεία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές παγκοσμίως, υπό τη σκέπη του οποίου βρίσκονται πλέον 28 χώρες.

Σύμφωνα με μελέτη της Steward Redqueen, υπολογίζεται ότι το ύψος της προστιθέμενης αξίας από τη δραστηριότητα της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola Company στην ελληνική οικονομία ανέρχεται στα 924 εκατ. ευρώ (0,5% του ΑΕΠ). Το πόσο σημαντική είναι για τη μητρική εταιρεία η ελληνική αγορά καταδεικνύεται και από την πρόσφατη επένδυση, ύψους 24 εκατ. ευρώ, στην οποία προχώρησε με ίδια κεφάλαια η Coca-Cola Τρία Έψιλον, επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις της βιομηχανικής μονάδας της στο Σχηματάρι.

Στόχος είναι να αυξηθεί η εξαγωγική δραστηριότητα σε γειτονικές χώρες, όπου υπάρχει αυξημένη ζήτηση, με τις δύο νέες γραμμές που προστέθηκαν να ενισχύουν την παραγωγή κατά 78.000 κουτάκια και 50.000 φιάλες την ώρα, αντίστοιχα.

Αυτό το είδες;
Θέσεις εργασίας στην Courier Center

ΌΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ COCA COLA ΕΔΩ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Ο όμιλος NESTLE διαθέτει τρία εργοστάσια στην Ελλάδα (εργοστάσιο επεξεργασίας καφέ στα Οινόφυτα, εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στη Βόνιτσα, εργοστάσιο παραγωγής παγωτού στον Ταύρο) και απασχολεί περί τους 1.000 εργαζόμενους. Ο κύκλος εργασιών της Nestlé Ελλάς ανήλθε στα 365 εκατ. ευρώ, ενώ το 60% του ετήσιου κύκλου εργασιών της προέρχεται από την παραγωγή των εργοστασίων της στη χώρα μας.

H Nestlé επιδιώκει να προσλαμβάνει νέους ανθρώπους που επιδεικνύουν το ταλέντο, την ενέργεια και την αποφασιστικότητα για να αναπτυχθούν, στοχεύοντας σε μια μακροπρόθεσμη κι εποικοδομητική συνεργασία. Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε η μεγαλύτερη και καλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο. Ο στόχος μας αυτός θα επιτευχθεί αν επικεντρωθούμε σε 5 βασικούς άξονες: άνθρωποι, ποιότητα, μάρκες, πελάτες και καταναλωτές.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΣΑΣ ΕΔΏ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ NESTLE ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter