Αφιερωμένοι στο όραμα της απόλυτης ποιότητας, οι άνθρωποι της ELVIAL επενδύουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους στη δημιουργία των προϊόντων που έγιναν κομμάτι της ελληνικής ζωής.

Η ELVIAL επιδιώκει να έχει απόλυτα έμπειρο και ικανό ανθρώπινο δυναμικό. Έτσι, τα εκπαιδευτικά της προγράμματα έχουν σκοπό να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να επιτρέψουν στους εργαζόμενους της να ενημερωθούν για τις εξελίξεις ώστε να επιτύχουν με μεγαλύτερη ευκολία τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Το δυναμικό της εταιρίας βάζει την προσωπική του σφραγίδα σε κάθε στάδιο της παραγωγής, δουλεύοντας με ένα και μοναδικό στόχο: να κάνει το καλό, ακόμη καλύτερο.

Αυτή η κοινή προσπάθεια, με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, αποδεικνύει ότι η πιο πολύτιμη επένδυση της ELVIAL είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ
Αυτό το είδες;
Θέσεις εργασίας στην Vicko

Αισθάνεσαι ότι επιθυμείς να δουλέψεις με ξεχωριστούς ανθρώπους μέσα σε συνεχείς δημιουργικές προκλήσεις και μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης;

Αισθάνεσαι ότι έχεις ανάγκη από ένα περιβάλλον εργασίας, στο οποίο η δυναμική δουλειά, η πρωτοβουλία και η καινοτομία επιβραβεύονται;

Αν ναι, τότε η θέση σου είναι μαζί μας, στην κορυφή!

Θέσεις Εργασίας

Υποβολή Βιογραφικού

* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter