Από σήμερα 1η και μέχρι τις 30 Απριλίου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις στο πλαίσιο των Ημερών Καριέρας 2019 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθούν στις 9 και 10 Μαϊου στην κεντρική Βιβλιοθήκη του ιδρύματος.

62 ελληνικές και διεθνείς εταιρίες υποστηρίζουν τον φετινό στόχο (BRAIN STAY IN) των Ημερών Καριέρας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και αναζητούν τα νέα τους στελέχη ανάμεσα στους τελειόφοιτους και νέους απόφοιτους των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών Τμημάτων του Ιδρύματος.

Στη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 1600 συνετεύξεις (15′ έκαστη). Κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να δώσει 3 τουλάχιστον προγραμματισμένες συνεντεύξεις σε εταιρίες που θα επιλέξει ενώ, εφόσον υπάρξουν κενά στο πρόγραμμα, θα μπορεί να προγραμματίσει επιπλέον συνεντεύξεις ( η σχετική ανακοίνωση θα είναι διαθέσιμη στη γραμματεία των Ημερών Καριέρας, τις ημέρες της εκδήλωσης)
.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα λοιπά έγγραφα ΠΡΙΝ συμπληρώσετε την αίτησή σας. Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα: http://careerdays2019.uom.gr/

Αυτό το είδες;
Πανελλήνιες: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τους κοινούς υποψήφιους στις εξετάσεις αστυνομίας - λιμενικού
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter