ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Βροχές στην Αττική

Ραγδαία αλλαγή θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού την Παρασκευή (20/9) με πτώση της θερμοκρασίας αλλά και με βροχές οι οποίες αναμένεται να πλήξουν και την Αττική.

Κυρίως από το μεσημέρι και μετά βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα και προς το βράδυ στην Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το meteo.gr στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχής κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 20/09/2019. Με κύκλους σημειώνονται οι περιοχές όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις.

kairos-3.jpg

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Την Παρασκευή (20-09-2019) τα φαινόμενα θα χτυπήσουν στην Ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην Ανατολική Πελοπόννησο.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Στη Μακεδονία οι βροχές και οι καταιγίδες θα σταματήσουν τις μεσημβρινές ώρες, ενώ από τις απογευματινές, σταδιακά θα εξασθενήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές.

* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *

Διαβάστε ακόμα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Send this to a friend