Η Forthnet κατέχει ηγετική θέση στους κλάδους των Τηλεπικοινωνιών και της Συνδρομητικής Τηλεόρασης. Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και εκμεταλλευόμενη πλήρως την τεχνογνωσία της, η Forthnet, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεμονωμένων ή συνδυασμένων υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεόρασης-περιεχομένου, σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα, η εταιρία που έφερε το internet και την δορυφορική ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, διαθέτει αλυσίδα με περισσότερα από 130 καταστήματα σε περισσότερες από 60(?) πόλεις της χώρας.

Η Forthnet είναι σταθερά προσηλωμένη στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προτάσεων για την παροχή ολοκληρωμένων και οικονομικά προσιτών υπηρεσιών αξιόπιστης επικοινωνίας και ποιοτικής ψυχαγωγίας στην ελληνική οικογένεια. Τα κανάλια της Nova, καλύπτοντας τομείς περιεχομένου, όπως ψυχαγωγία, ενημέρωση, εκπαίδευση, μουσική, τέχνες και lifestyle, προσφέρουν μέσα από δεκάδες συμφωνίες με τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα το πιο πολυποίκιλο διεθνές υπερθέαμα, ενώ «αιχμή του δόρατος» αποτελούν τα 10 αθλητικά κανάλια Novasports, που μεταδίδουν τις αθλητικές διοργανώσεις που ενδιαφέρουν περισσότερο τον έλληνα φίλαθλο, προσφέροντάς του «όλα για την ομάδα του» καθώς και αγώνες από δεκάδες σπορ.

Αυτό το είδες;
Θέσεις εργασίας στη Nestlé

Στη Forthnet θεωρούμε τους ανθρώπους μας τον πιο σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της εταιρίας και του έργου της και δημιουργούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Στο πλαίσιο αυτό, μία από τις βασικότερες αποστολές της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού είναι να προσελκύει για λογαριασμό της εταιρίας, τα καλύτερα στελέχη, με τις υψηλότερες προδιαγραφές για κάθε αιτούμενη θέση.

Όλα τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά και αξιοποιούνται αποκλειστικά από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Forthnet, με σκοπό την αξιολόγηση των υποψηφίων.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter