Νέες θέσεις εργασίας στην εταιρία Παπαστράτος

2507

Η εταιρεία Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ. είναι η θυγατρική εταιρεία της πολύ μεγάλης καπνοβιομηχανίας Philip Morris International στην Ελλάδα. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων καπνού στην χώρα μας και στα προϊόντα της συγκαταλέγονται πασίγνωστα ονόματα όπως Marlboro, Philip Morris, L&M καθώς και οι ελληνικές μάρκες Assos και Zante.

Ο Ευάγγελος Παπαστράτος ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας, όμως ήδη από 12 ετών ασχολήθηκε με το εμπόριο καπνού και γρήγορα ξεχώρισε ένεκα του εμπορικού του δαιμονίου. Η εταιρεία Παπαστράτος ιδρύθηκε από τα αδέρφια Παπαστράτου, Ευάγγελο και Σωτήριο γύρω στο 1913. Μετέπειτα προσχώρησαν στην εταιρεία και τα υπόλοιπα δύο αδέρφια της οικογένειας, Ιωάννης και Επαμεινώνδας. Το 1918 έγινε η μεταφορά της έδρας της εταιρείας στον Πειραιά. Το όνομα της εταιρεία ως τότε ήταν “Αφοί Παπαστράτου”, όμως αυτό άλλαξε το 1930 και έγινε “Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ”. Η μάρκα Άσσος είναι το πιο δημοφιλές προϊόν της εταιρείας.

Η εταιρεία Παπαστράτος εξαγοράστηκε το 2003 από την Philip Morris International και σήμερα απασχολεί περίπου 800 άτομα στις εγκαταστάσεις παραγωγής και γραφείων διοίκησης. Τον Μάιο του 2009, εγκαινιάστηκε τον νέο εργοστάσιο της εταιρείας στον Ασπρόπυργο, το οποίο είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα της Philip Morris International στην Ευρώπη. Πρόσφατα, η Παπαστράτος απέκτησε νέα γραμμή παραγωγής λεπτοκομμένου καπνού για «στριφτά» τσιγάρα. Επίσης, η εταιρεία έχει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, που περιλαμβάνει δωρεάν κατάρτιση για ανέργους, στήριξη κοινωνικών παντοπωλείων κ.ά.

H εταιρία «Παπαστράτος» αναζητά άτομα με πάθος και όρεξη για εργασία, για να αναλάβουν την προώθηση και πώληση του προϊόντος σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών που περιλαμβάνει σταθερό μηνιαίο μισθό, εταιρικό αυτοκίνητο, καύσιμα και εταιρικό τηλέφωνο
• Εκπαίδευση, συνεχής ενημέρωση και παροχή εργαλείων για αποτελεσματική απόδοση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ PAPASTRATOS

Δείτε επίσης:  Η Airshop.gr, εταιρία Online Τουρισμού αναζητά προσωπικό
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter