13η σύνταξη

Η αρχή γίνεται από τη Δευτέρα (20/5) με την καταβολή της 13ης σύνταξης σε όσους δεν την έλαβαν την Παρασκευή.

Η Β διμηνιαία δόση του 2019 αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο και θα καταβληθεί την Παρασκευή 24 Μαίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2019 μέχρι και σήμερα, 17 Μαίου. Υπενθυμίζεται πως η αίτηση Α21 υποβάλλεται άπαξ ετησίως, οπότε όσοι έχουν ήδη ολοκληρώσει την αίτησή τους δεν χρειάζεται να επανέλθουν.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

 

ΚΕΑ Μαΐου 2019: Την Παρασκευή 24 Μαΐου θα γίνει τελικά η καταβολή του Κοινωνικού Εισόδηματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για πάνω από 260.000 δικαιούχους.

 

Για το επίδομα ενοικίου όσων οι αιτήσεις εγκριθούν εντός του Απριλίου, θα λάβουν μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου το επίδομα ενοικίου σε 235.000 δικαιούχους (στόχος είναι οι πληρωμές να γίνονται κοντά στις 22 κάθε μήνα), το επίδομα μηνός Μαΐου, καθώς και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ
Αυτό το είδες;
Τα 10 SOS για την εξαγορά πλασματικών ετών

Οι ημερομηνίες κατάθεσης των συντάξεων Ιουνίου ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή (17/05), από τον ΕΦΚΑ.

Η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ανακοίνωσε ότι, για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, οι συντάξεις του μηνός Ιουνίου θα καταβληθούν στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τους λοιπούς συναφείς φορείς και το Δημόσιο, νωρίτερα, ήτοι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019.

Στους συνταξιούχους που προέρχονται από τους πρώην φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, την Τρίτη 28 Μαΐου 2019.

* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter