ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολυτεχνείο 2019: Πότε θα γίνουν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στα σχολεία

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα σχολεία της χώρας οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία θα γίνουν εκδηλώσεις για την επέτειο των 46 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ως εξής: Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές. Η χρονική διάρκεια και το περιεχόμενο του εορτασμού των εκδηλώσεων καθορίζονται με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων. Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο δύο μέρες πριν. Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο εορτασμός θα γίνει στο χώρο εκδηλώσεων των σχολείων ή σε άλλο κατάλληλο χώρο με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Σημειώνεται ότι ανάλογες εκδηλώσεις για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και στο χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και θα κορυφωθούν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου με πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία. Οι πολίτες μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα τις ομιλίες και εκθέσεις που έχουν προγραμματιστεί στον χώρο του ιδρύματος για την 46η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών.

Η αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει και σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος .Πάρα πολλοί δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών, θα αποκλειστούν την Κυριακή, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πορεία .Τροποποιήσεις θα πραγματοποιηθούν στα δρομολόγια και στις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ).

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *

Διαβάστε ακόμα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Send this to a friend