Προσλαμβάνει η Vodafone! Kάντε την αίτηση σας

2934

Η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας που στηρίζουν αξιόπιστα τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής, Internet και τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις.

Το Vodafone Home αποτελεί μια μοναδική εμπειρία σταθερής και Internet για κάθε σπίτι, που συνοδεύεται από πρωτοποριακές υπηρεσίες για τα ελληνικά δεδομένα. Η IPTV πλατφόρμα Vodafone TV διαθέτει τον μεγαλύτερο On Demand κατάλογο στην Ελλάδα, ενώ με την πρόσφατη εμπορική συμφωνία για τη διανομή των καναλιών Novasports, η Vodafone προσφέρει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να απολαύσουν κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο από την Ευρώπη και τον κόσμο.

Στην κινητή τηλεφωνία, η Vodafone προσφέρει διαρκώς νέες δυνατότητες και καινοτόμα προϊόντα καρτοκινητής και συμβολαίου που συνδυάζουν ομιλία και data και απελευθερώνουν την επικοινωνία των συνδρομητών ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες.

Η Vodafone στέκεται επίσης δίπλα στις επιχειρήσεις και τον επαγγελματία ως αξιόπιστος συνεργάτης, με ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν την πληροφορική με τις τηλεπικοινωνίες, ενισχύοντας την αποδοτικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ευελιξία τους.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΏ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δείτε επίσης:  Η Alpha HR αναζητά προσωπικό για εργασία στην Αγγλία
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter