Προσλαμβάνουν οι εταιρείες Αθηναϊκή Ζυθοποιία & Sato Group – Kάντε την αίτηση σας

3059

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι μια εταιρία που ξεχωρίζει τόσο για την ιστορία της όσο και για τη συνέπεια, τη συνέχεια, τις αξίες, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά της.

Οι άνθρωποί μας είναι η καρδιά της εταιρίας και σε κάθε βήμα που κάνουμε είναι η κινητήριος δύναμή μας. Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες, αξιοποιούμε τα ταλέντα τους διατηρώντας ανοιχτό διάλογο μαζί τους μέσα σε ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον. Παράλληλα, επενδύουμε στον άνθρωπο μέσα από τρεις βασικούς άξονες: Ανάπτυξη και Εκπαίδευση, Αναγνώριση και Καινοτομία. Το 2013 η εταιρία βραβεύτηκε για 4η συνεχή χρονιά για το εργασιακό της περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των εταιριών στην κατάταξη «Best Workplaces», ενώ πέρσι στον αντίστοιχο διαγωνισμό της Ευρώπης  «Best Workplaces Europe 2012» είχε κατακτήσει την 4η θέση.

Επίσης, η εταιρία έχει βραβευτεί με το ειδικό βραβείο «Συστηματικής και Αποτελεσματικής Επικοινωνίας» για την ενημέρωση των εργαζομένων της για τα νέα και τις δράσεις της εταιρίας και στην εκδήλωση “People Management Best Initiatives Awards 2011” για τις πρακτικές της στην Εκπαίδευση και Ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Οι συνεχείς διακρίσεις υπογραμμίζουν τη σταθερή δέσμευση της εταιρίας για υπεύθυνη ανάπτυξη και επιβεβαιώνουν το όραμά της να λειτουργεί με διαφάνεια, να διατηρεί την πρωτοπορία της στην ελληνική αγορά, να διαθέτει ένα δίκαιο και αξιοκρατικό περιβάλλον για τους ανθρώπους της, να εφαρμόζει προγράμματα ανταπόδοσης στην κοινωνία και να μεριμνά διαρκώς για το περιβάλλον ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

 


Ο Όμιλος SATO, με ηγετική θέση στην αγορά αναπτύσσει δυναμικά το brand του επαγγελματικού επίπλου SATO καθώς και το δίκτυο καταστημάτων οικιακού επίπλου ΕΝΤΟΣ, αναζητά νέους και φιλόδοξους συνεργάτες που θα απασχοληθούν ως:

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ B2B SATO -ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ / ΠΩΛΗΤΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ

Στα καταστήματα ENTOS στην Αττική

Προφίλ Υποψηφίου:

  • Προϋπηρεσία στις πωλήσεις
  • Πτυχίο διακόσμησης (ΤΕΙ/ΙΕΚ) επιθυμητό, όχι απαραίτητο
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
  • Γνώσεις MS office
  • Ηλικία έως 30 ετών
  • Άνεση στην επικοινωνία, δυναμική προσωπικότητα, ικανότητα οργάνωσης και προγραμματισμού
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους
Αυτό το είδες;  Zητείται Υπεύθυνος πωλήσεων στην εφημερίδα Καθημερινή

Ο Όμιλος SATO προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Συνεχή εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη
  • Ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας

Η εκπαίδευση των νέων συνεργατών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Η αποστολή βιογραφικού σημειώματος, μπορεί να γίνεται στο e-mail hr@sato.gr

* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter