Προσλήψεις προσωπικού (Πιλότοι, Προσωπικό καμπίνας) στη Ryanair σε Ελλάδα & Εξωτερικό

302

Crewlink – Πλήρωμα καμπίνας για τη Ryanair – Εκδήλωση πρόσληψης προσωπικού – Δεν απαιτείται προϋπηρεσία

Ανακαλύψτε τη ζωή στον ουρανό με τη Ryanair, τη νούμερο 1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης. Η Crewlink, επίσημος συνεργάτης της Ryanair για την κάλυψη θέσεων πληρώματος καμπίνας σε όλη την Ευρώπη, με χαρά ανακοινώνει το νέο, συναρπαστικό εκτενές πρόγραμμα προσλήψεων για την Άνοιξη του 2018. Οι νέες θέσεις πληρώματος καμπίνας προσφέρουν πραγματικές ευκαιρίες σε φιλόδοξα μέλη πληρώματος καμπίνας για να ανελιχθούν εντός της Ryanair ενώ παράλληλα μπορούν να εξερευνούν αγαπημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς, να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς στα ρεπό τους και να συναντήσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους κάθε μέρα, παρέχοντας ταυτόχρονα στους πελάτες μας μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία.

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair προσλαμβάνει προσωπικό καμπίνας για τις βάσεις της στην Ευρώπη. Η Crewlink, συνεργάτης της Ryanair, διοργανώνει στις 15 Νοεμβρίου ημέρες καριέρας στην Αθήνα, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση.

Κάντε αίτηση τώρα στην ιστοσελίδα μας για να αξιολογηθείτε για συνέντευξη, κάντε κλικ στο κουμπί της αίτησης παρακάτω και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα μας.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

ΑΘΗΝΑ – 15/11/2018
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Δείτε επίσης:  ΟΑΕΔ: H κατανομή για τις 8.933 προσλήψεις μέσω Κοινωφελούς εργασίας
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *