ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ReGeneration Academy for Digital Acceleration – Data Science Lab

TI EINAI;

Είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών Data Science που έχουν σχεδιάσει το ReGeneration και ο ΤΙΤΑΝ, με training partner το Code.Hub. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 100 ώρες, υλοποιείται σε διάστημα έξι εβδομάδων και περιλαμβάνει δύο special training & coding all-day events, ένα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο TITAN, στο Καμάρι Βοιωτίας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα “ξεκλειδώσουν” σύγχρονες τεχνικές και νέα εργαλεία συλλογής, αποθήκευσης, μετασχηματισμού, χρήσης, οπτικοποίησης και αξιοποίησης δεδομένων, αποκτώντας απαραίτητες δεξιότητες ώστε να ανταποκριθούν στην ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση για data scientists και εξειδικευμένους επιστήμονες που διαθέτουν hands-on γνώση στους τομείς των δεδομένων (data-related industry fields).

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει την εξειδίκευση των νέων στον τομέα των δεδομένων, δίνοντας τους εφόδια που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν θέσεις σε τομείς σχετικούς με την επιστήμη των δεδομένων.

Απευθύνεται σε νέους και νέες που έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές τους, έως 29 ετών, με εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, και πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό, σχετικά με την επιστήμη των δεδομένων.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 100 ώρες, υλοποιείται σε διάστημα έξι εβδομάδων και περιλαμβάνει δύο special training & coding all-day events, ένα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο TITAN, στο Καμάρι Βοιωτίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω της πλατφόρμας του ReGeneration ενώ η επιλογή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθεί το ReGeneration για όλα τα προγράμματα που υλοποιεί.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

 

* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *

Διαβάστε ακόμα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Send this to a friend