Τέλος οι εργολαβίες και στο Σωτηρία: Εξοικονόμηση 963.000 ευρώ και μισθοί αξιοπρέπειας

139

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, παρά τον πόλεμο που δέχεται, δεσμεύεται ότι θα εκριζώσει οριστικά αυτό το χρόνιο απόστημα των εργολαβιών»

Tο Νοσοκομείο Σωτηρία προχώρησε στην υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την καθαριότητα (136 άτομα), τη σίτιση (55 άτομα) και την ασφάλεια του νοσοκομείου (5 άτομα).

Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον αλλά και το σεβασμό στους εργαζόμενους, από σήμερα το νοσοκομείο θα εξοικονομεί ετησίως 963.000 ευρώ ενώ παράλληλα οι εργαζόμενοι θα αμείβονται με μισθούς αξιοπρέπειας.

Υπενθυμίζεται ότι το νοσοκομείο «Σωτηρία» είναι το τρίτο στη σειρά που αυτή την εβδομάδα προβαίνει στην εκδίωξη των εργολάβων και προχωρά στη σύναψη ατομικών συμβάσεων, μετά τον Ευαγγελισμό και το Σκυλίτσειο Χίου.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, παρά τον πόλεμο που δέχεται, δεσμεύεται ότι θα εκριζώσει οριστικά αυτό το χρόνιο απόστημα των εργολαβιών, που λυμαινόταν δημόσιο χρήμα και εκμεταλλευόταν τους εργαζομένους» τονίζει το υπουργείο..

Δείτε επίσης:  Πρόγραμμα αντιπυρικής προστασίας: Παρατείνεται η απασχόληση των 5.066 εργαζομένων για 8 μήνες
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *