Θέσεις εργασίας στα καταστήματα Γρηγόρης

2074
ergasiakanea.eu

Για εμάς, οι άνθρωποί μας είναι το μυστικό της επιτυχίας μας!

Γι αυτό προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση, εξειδίκευση, προοπτική ανάπτυξης, δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αμοιβαίο σεβασμό, ανοιχτή και αμφίδρομη επικοινωνία, αρμονική συνεργασία σε όλα τα μέλη της ομάδας μας.
Έτσι και οι άνθρωποί μας βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ό,τι κάνουν και μένουν μακροχρόνια στην οικογένεια του Γρηγόρη.

Εδώ, εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις αλλαγές, ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, επιβραβεύουμε την εξαιρετική απόδοση και δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες εξέλιξης για τους ανθρώπους μας. Πιο συγκεκριμένα:
Στελέχωση εκ των έσω. Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε προτεραιότητα στους δικούς μας ανθρώπους. Γι αυτό, φροντίζουμε ώστε οι θέσεις να καλύπτονται με εσωτερική μετακίνηση από το υπάρχον προσωπικό. Έτσι, δημιουργούμε αφενός ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης για τους εργαζόμενους και αφετέρου αξιοποιούμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Για αυτό το λόγο όλες οι νέες θέσεις εργασίας επικοινωνούνται εσωτερικά πριν την αναζήτηση υποψηφίων στην αγορά εργασίας.

Πρακτική άσκηση. Συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια και δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μας και να αποκτήσουν την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, και ανάλογα με τις ανάγκες, μετά το τέλος της πρακτικής τους άσκησης παραμένουν στο εργατικό δυναμικό μας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Εκπαίδευση. Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Αρχικά αναγνωρίζοντας τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες εξατομικευμένα και έπειτα υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα, είτε εσωτερικά είτε σε συνεργασία με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες. Έτσι, ενισχύουμε τις ικανότητες των ανθρώπων μας, βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητά τους και εμπλουτίζουμε τις διοικητικές τους γνώσεις.
Πρόγραμμα Induction. Εφαρμόζουμε ένα δομημένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα induction ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή ένταξη και η αποτελεσματική ανάληψη των αρμοδιοτήτων των νεοεισερχομένων στην εταιρεία, παρέχοντάς τους την πληροφόρηση και την υποστήριξη που χρειάζονται.
Μέσω της αξιοποίησης σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης της απόδοσης (ετήσια αξιολόγηση, αξιολόγηση 360ο) πετυχαίνουμε τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας σύμφωνα με τους στρατηγικούς στόχους, το όραμα και τις αξίες της εταιρείας.

Επιβράβευση. Επιβραβεύουμε πάντα την καλή και εξαίρετη απόδοση των εργαζομένων μας μέσω ενός συστήματος bonus που αφορά σε όλους τους εργαζομένους της διοίκησης.
Δίνουμε αξία στη γνώμη των ανθρώπων μας. Μέσω της έρευνας ικανοποίησης των εργαζομένων έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά ώστε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Αλλά και κατά την οικειοθελή αποχώρησή τους, μέσω της διενέργειας exit interviews, συλλέγουμε σημαντική πληροφόρηση τόσο για τα δυνατά μας σημεία ως εργοδότης, όσο και για τις περιοχές που μπορούμε να βελτιώσουμε.

Δείτε επίσης:  Ημέρες Καριέρας στα ξενοδοχεία του Ομίλου Μεταξά

Γίνε κι εσύ μέλος τις Ομάδας μας, δες παρακάτω τις διαθέσιμες θέσεις (στα καταστήματα μας) και στείλε το βιογραφικό σου ΕΔΩ

 • ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΕΑ για το κατάστημά μας στο Βόλο (Βόλος #CB#)
 • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΛΑΣ & ΔΙΑΝΟΜΕΑ για το κατάστημά μας στην Εμμανουήλ Μπενάκη (Αθήνα #CB#)
 • ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΕΑ για το κατάστημά μας στην Νέα Ερυθραία (Νέα Ερυθραία #CB#)
 • ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ για το κατάστημά μας στον Ασπρόπυργο (Ασπρόπυργος #CB#)
 • ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΕΑ για τα καταστήματά μας στο Πικέρμι και στην Παλλήνη (Πικέρμι #CB#)
 • ΔΙΑΝΟΜΕΑ για τα καταστήματά μας στον Ταύρο & στο Μοσχάτο (Ταύρος #CB#)
 • ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΕΑ για το κατάστημά μας στο Αιγάλεω (Αιγάλεω #CB#)
 • ΠΩΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ & ΔΙΑΝΟΜΕΑ για το κατάστημά μας στην Αθήνα, Πατησίων 20 (Αθήνα #CB#)
 • ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ για το κατάστημά μας στη Βάρη, Φολεγάνδρου & Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου (Βάρη #CB#)
 • ΠΩΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ για το κατάστημά μας στο Παλαιό Φάληρο, Λ. Αμφιθέας 59 (Παλαιό Φάληρο)
 • ΠΩΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ & ΔΙΑΝΟΜΕΑ για το κατάστημά μας στα Οινόφυτα (Οινόφυτα #CB#)
 • ΠΩΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ για το νέο μας κατάστημα μας στην Άρτα (Άρτα #CB#)
 • Προσωπικό σάλας για το κατάστημά μας στη Βούλα (Βούλα #CB#).
 • ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ για το κατάστημά μας στη Νέα Ιωνία (Νέα Ιωνία #CB#)
 • Προσωπικό (πωλητές, διανομέα) για τα καταστήματά μας στο Μπουρνάζι και στον Πειραιά (Πειραιάς #CB#)
 • Προσωπικό για παρασκευή σάντουιτς & καφέ για κατάστημά μας στην Αθήνα, Πανεπιστημίου 20 (Αθήνα #CB#)
 • ΔΙΑΝΟΜΕΑ για το κατάστημά μας στο Αιγάλεω (Αιγάλεω #CB#)
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *