55 θέσεις εργασίας στα καταστήματα Lidl – Κάντε αίτηση

8455

Στο χώρο του εμπορίου κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Ιδιαίτερα στη Lidl, είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου μας. Φιλοσοφία μας είναι να εξελίσσουμε τους συνεργάτες μας, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης.

Στη Lidl Ελλάς αναγνωρίζουμε το ταλέντο σας και σας δίνουμε την ευκαιρία να απογειώσετε την καριέρα σας, σε ένα διεθνές περιβάλλον!

Ξεκινώντας στη Lidl, εξασφαλίζετε μια καριέρα με αξιοκρατικά κριτήρια. Φιλοσοφία μας είναι να εξελίσσουμε τους αξιόλογους συνεργάτες μας, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης. Αμείβουμε τους συνεργάτες μας με μισθούς και παροχές άνω του μέσου όρου στην αγορά εργασίας. Διαφυλάσσουμε τις νόμιμες παροχές και τα εργασιακά δικαιώματα, παρέχοντας ένα ασφαλές και δίκαιο πλαίσιο εργασίας.

Αναλαμβάνουμε να σας προετοιμάσουμε πλήρως για τα νέα σας καθήκοντα. Κάθε νέος συνεργάτης παρακολουθεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της θέσης. Εάν διαθέτετε δεξιότητες όπως επικοινωνία, ευθύτητα και συνέπεια τότε μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος στην οικογένεια της Lidl.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας

  • Υπάλληλος Παραγγελιών Εμπορευμάτων στα Καλύβια Αττικής
  • Πωλητής-τρια / Ταμίας (μερική απασχόληση) στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
  • Graphic Designer στη Σίνδο Θεσσαλονίκης
  • Πωλητές-τριες / Ταμίες (μερική απασχόληση) στον Άγιο Στέφανο Αττικής
  • Purchasing Trainee στη Σίνδο Θεσσαλονίκης
  • Πωλητής-τρια / Ταμίας (μερική απασχόληση) στο Αλιβέρι
  • Πωλητής-τρια / Ταμίας (μερική απασχόληση) στη Χαλκίδα

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις και κάντε αίτηση ΕΔΩ

Δείτε επίσης:  25 θέσεις εργασίας στην Οργάνωση Κάριτας Ελλάς
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *