Νέες θέσεις εργασίας στα καταστήματα Mikel

963

Η εταιρεία Mikel ξεκίνησε την πορεία της το 2008, από την πόλη της Λάρισας. Τότε έκανε την παρθενική του εμφάνιση το γνώριμο, πλέον, πρόσωπο του «παππού Μιχάλη», πατέρα του ιδρυτή της. Όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή…

Από την Ελλάδα… σε όλο τον κόσμο!
Δεύτερος σταθμός; Ο Βόλος. Επόμενος; The world!
Χάρη στην αγάπη του κόσμου, η εταιρεία Mikel αναδείχθηκε γρήγορα σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καφεστίασης στην Ελλάδα. Με ισχυρή παρουσία και στις 5 ηπείρους, σήμερα η εταιρεία Mikel διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 190 καταστήματα.

Ένα «πολύχρωμο» Coffee Community.
Τα Mikel δεν είναι άλλη μία αλυσίδα καφέ. Είναι ένα στέκι. Ένα σημείο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών, που φέρνει όλους τους ανθρώπους πιο κοντά. Μια «κοινότητα» που συνεχώς εξαπλώνεται σε κάθε γωνιά της Γης!

Εξαιρετική, σταθερή ποιότητα & ποικιλία
Από τη διαλογή της πρώτης ύλης και το εκλεκτό χαρμάνι μέχρι το πλήθος
γευστικών επιλογών και τον προηγμένο εξοπλισμό, σκοπός των Mikel είναι
να προσφέρουν κάθε μέρα μόνο το καλύτερο.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Είστε σε αναζήτηση εργασίας;

Στα Mikel είμαστε πάντα ανοιχτοί για επαφές με πιθανούς συνεργάτες, που είναι πρόθυμοι να πλαισιώσουν την εταιρεία στον τομέα της ειδίκευσής τους. Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας και στη συνέχεια να μας στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@mikelcc.gr.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ

Μην ξεχάσετε να σημειώσετε τον τομέα που σας ενδιαφέρει, είτε για τη στελέχωση των καταστημάτων μας είτε για τη στελέχωση των κεντρικών γραφείων μας.

Δείτε ΕΔΩ τις θέσεις εργασίας

Δείτε επίσης:  Προκηρύξεις σε Δημόσιο και Φορείς προς υποβολή αιτήσεων αυτή την εβδομάδα
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *