Θέσεις εργασίας στα σουπερμάρκετ Ρουμελιώτης

291

Τα σουπερμάρκετ Ρουμελιώτης ξεκινούν το 2000 με το πρώτο κατάστημα στην πόλη της Βάρδας. Η επιτυχημένη έναρξη του πρώτου αυτού καταστήματος, οδηγεί σύντομα στο άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος στα Λεχαινά  Ηλείας το 2003.

Μήνες μετά, το 2004 ένα νέο κατάστημα κοσμεί με τη παρουσία του την είσοδο της πόλης Γαστούνης. Η ανάγκη για Κέντρο Διοίκησης και Κέντρο Διανομής είναι πλέον γεγονός. Έτσι το 2009 στη Γαστούνη, σε ιδιόκτητη έκταση είκοσι  δύο στρεμμάτων, ιδρύεται το Κέντρο Διανομής και τα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση του συνόλου των επιχειρήσεων «Ρουμελιώτης».

Η επιτυχία συνεχίζεται και οδηγεί στο άνοιγμα νέων σουπερμάρκετ, αρχίζοντας από την Κρέστενα το 2010. Ακολουθεί  το κατάστημα της Πάτρας το 2011 (στην οδό Αγ. Ιωάννη Πράτσικα) και τον Μάιο του 2013 εγκαινιάζεται το κατάστημα του Πύργου. Το 2014 στο δυναμικό της εταιρείας προστίθεται ένα ακόμη κατάστημα στην Κυλλήνη, έπειτα ένα ακόμα στη Βάρδα και το 2015 στο Λάππα.

Η παρουσία της αλυσίδας σουπερμάρκετ Ρουμελιώτη είναι πλέον έντονη από το βορειότερο έως το νοτιότερο άκρο του νομού Ηλείας, αλλά και στην περιοχή της Αχαΐας. Έτσι ο «Όμιλος Ρουμελιώτη» συγκαταλέγεται στην πρώτη πεντάδα των μεγάλων τοπικών επιχειρήσεων και η μεγαλύτερη σε τοπικό επίπεδο, στο χώρο του σουπερμάρκετ.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Η εταιρία «Γ. Ρουμελιώτης Α.Ε.Β.Ε», με σκληρή, επίμονη αλλά κυρίως έντιμη εργασία,  δεσμεύεται να συνεχίσει και να επεκτείνει αυτή τη πετυχημένη πορεία της στους νομούς Ηλείας, Αχαΐας και λοιπούς όμορους νομούς, στοχεύοντας στην αέναη ανάπτυξη του Ομίλου, μέσα από νέα καταστήματα και νέες καινοτόμες δράσεις, με τη αποδοχή πάντα των πελατών και συνεργατών της, έχοντας ως κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, σε ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δείτε επίσης:  Zητείται υπάλληλος αποθήκης
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *