Θέσεις εργασίας στα καταστήματα Zara

277

Τα καταστήματα είναι μια αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης που ανήκει στον Ισπανικό όμιλο Inditex, στον οποίον ανήκουν και άλλα γνωστά καταστήματα όπως τα Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Bershka. Ο όμιλος έχει την έδρα του στην πόλη Λα Κορούνια της Ισπανίας, όπου και άνοιξε το πρώτο κατάστημα Ζάρα το 1975. Στο σημερινό μας άρθρο θα αναφερθούμε σε θέσεις εργασίας συγκεκριμένα στα καταστήματα Ζάρα, γιατί είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αλυσίδα στον κόσμο, με πάνω από 2.700 καταστήματα σε 60 χώρες. Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι το όνομα Ζάρα καθεαυτό δεν σημαίνει τίποτα και ότι στα ισπανικά προφέρεται Θάρα.

Για να βρείτε ένα κατάστημα Ζάρα δίπλα σας μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Κάτι άλλο αξιοσημείωτο για την αλυσίδα αυτή είναι ότι σε αντίθεση με τα καθιερωμένα, έχει αντισταθεί στην τάση για μεταφορά των γραμμών παραγωγής σε χώρες με χαμηλό κόστος εργασίας. Μια από τις πιο περίεργες τακτικές που ακολουθεί η εταιρεία είναι ότι δεν δαπανάει καθόλου χρήματα για διαφήμιση, αλλά αντίθετα τα επενδύει για την ίδρυση νέων καταστημάτων. Όπως καταλαβαίνετε, η αλυσίδα αυτή είναι καλά εδραιωμένη στον χώρο της ένδυσης και αποτελεί μια καλή λύση στην περίοδο εργασιακής ανασφάλειας που διανύουμε. Για να εργαστείτε στην αλυσίδα μπορείτε να ανατρέξετε στην διεθνή πύλη ευρέσεως εργασίας του ομίλου, όπου και θα δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Συνολικά στον όμιλο υπάρχουν πάνω από 200 θέσεις εργασίας, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταφέρετε να λύσετε το εργασιακό σας πρόβλημα βρίσκοντας απασχόληση στον όμιλο Inditex.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ
Δείτε επίσης:  Ευκαιρίες καριέρας στον όμιλο Euromedica
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *