Θέσεις εργασίας στα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ

467

Η αλυσίδα αυτή έχει καταστήματα σε πολλούς κύριους νομούς της Ελλάδας, όπως για παράδειγμα στον Αργοσαρωνικό, στην Αθήνα, στην Εύβοια, στην Κορινθία και στην Αργολίδα. Συνολικά η αλυσίδα αριθμεί πάνω από εκατό καταστήματα και συνεχίζει παρά τις δύσκολες συνθήκες να επεκτείνεται. Ένας από τους τρόπους που το καταφέρνει αυτό είναι η εξάπλωση των καταστημάτων μέσω του franchise και οι πολλές προσφορές που κάνει κατά καιρούς, κάνοντας έτσι προσιτή την απόκτηση καθημερινών χρήσιμων αγαθών από τον κόσμο.


Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε το 1948, όταν ο Ανδρέας Κρητικός ξεκίνησε το πρώτο του παντοπωλείο. Την οικογενειακή επιχείρηση συνέχισαν τα τρία παιδιά του, Άγγελος, Νεκτάριος και Δημήτρης οι οποίοι δημιούργησαν το πρώτο μεγάλο κατάστημα στην Αίγινα το 1983. Το όνομα της εταιρείας (ΑΝΕΔΗΚ) προέρχεται από τα αρχικά των παιδιών του Ανδρέα Κρητικού. Ακόμα και σήμερα παραμένουν οι ίδιοι στο τιμόνι της οικογενειακής αυτής επιχείρησης και συνεχίζουν την εξάπλωση της εταιρείας.
 

Η εταιρεία είναι πλέον μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ και έχει κύκλο εργασιών πάνω από 165.000.000, ενώ έχει τρία κέντρα διανομής και πάνω από 1000 άτομα προσωπικό. Για να γίνετε μέλος της εταιρείας Κρητικός, αρκεί να συμπληρώσετε στη σελίδα που θα βρείτε εδώ, τα στοιχεία σας και να επισυνάψετε το βιογραφικό σας. Αν είστε επιχειρηματίας και σας ενδιαφέρει να ανοίξετε ένα κατάστημα με τη μέθοδο της δικαιοχρησίας (franchise) τότε μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ.

Δείτε επίσης:  Νέες θέσεις εργασίας στον Πάροχο υπηρεσιών υγείας AFFIDEA
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *