Θέσεις εργασίας στην Novartis

1285

Η σύγχρονη εταιρεία Novartis αποτελεί προϊόν συγχώνευσης τριών εταιρειών, οι οποίες ιδρύθηκαν περισσότερα από 200 χρόνια πριν. Οι εταιρείες που πλεόν αποτελούν την Novartis είναι οι Geigy, Ciba και Sandoz.

Η εταιρεία Geigy ιδρύθηκε το 1758 στη Βασιλεία, με την επωνυμία “Materials, Chemicals, Dyes and Drugs of all Kinds”. Η ονομασία της εταιρείας ως “J.R. Geigy Ltd” ήρθε το 1901.

Η εταιρεία Ciba ιδρύθηκε το 1859, επίσης στη Βασιλεία, ενώ η ονομασία “Ciba” δόθηκε το 1884. Η εταιρεία Sandoz ιδρύθηκε επίσης στη Βασιλεία, το 1886. Οι δύο πρώτες εταιρείες συγχωνεύτηκαν το 1970, ενώ η συγχώνευση με την Sandoz έγινε το 1996, και ο κολοσσιαίος όμιλος των τριών αυτών εταιρειών πήρε το όνομα που έχει και σήμερα, δηλαδή “Novartis”.

Η εταιρεία έχει παρουσία στην Ελλάδα με την επωνυμία Novartis (Hellas) A.E.B.E. Η επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Ελλάδα επικεντρώνεται στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και σε αυτά απασχολούνται περίπου 500 άτομα.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Αν θέλετε και εσείς να απασχοληθείτε στην εταιρεία Novartis, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ, όπου θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες ανοικτές θέσεις εργασίας ανά τον κόσμο, αλλά και μπορείτε να αφήσετε το βιογραφικό σας.

Δείτε επίσης:  Προσλήψεις στην εταιρεία Kevin+Marshall Athens
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *