Θέσεις Εργασίας στον ΟΠΑΠ

299

Τα αρχικά ΟΠΑΠ σημαίνουν Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου και στην πραγματικότητα είναι ένας όμιλος από εταιρείες, τόσο ελληνικές όσο και διεθνείς, οι οποίες ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τον χώρο των στοιχημάτων, όμως στον όμιλο περιλαμβάνονται και εταιρείες όπως η PAYZONE HELLAS ΑΕ, η οποία ασχολείται με την πώληση καρτών κινητής τηλεφωνίας σε άυλη μορφή και άλλες δύο εταιρείες (GLORY TECHNOLOGY και NEUROSOFT AE), οι οποίες είναι εταιρείες πληροφορικής και ασχολούνται με την ανάπτυξη λογισμικού και γενικά την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής.


Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958 ως ΝΠΙΔ με σκοπό να αναλάβει τη λειτουργία και την διαχείριση του παιχνιδιού ΠΡΟΠΟ. Πλέον ο όμιλος διαχειρίζεται όλα τα τυχερά παιχνίδια που διεξάγονται στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα τα ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ καθώς και όλα τα στοιχήματα που αφορούν αθλητικούς αγώνες. Το 1999, ο ΟΠΑΠ μετετράπη σε ανώνυμη εταιρεία με μόνο μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο και έκτοτε η λειτουργία του συνεχίζει έτσι. Από το 2003 η έδρα της ΟΠΑΠ ΑΕ μεταφέρθηκε στο Περιστέρι, όπου συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι και σήμερα.
 

Αν θέλετε να εργαστείτε για τον όμιλο του ΟΠΑΠ, μπορείτε να δείτε τις κενές θέσεις που υπάρχουν εδώ. Αν δεν βρείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα κάποια θέση που να ταιριάζει με το εργασιακό προφίλ σας, τότε μπορείτε να αφήσετε ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας στη διεύθυνση hrdeveldpt@opap.gr.

Δείτε επίσης:  Λήγουν αύριο οι αιτήσεις για τις 27 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *