Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών από το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη

Το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη ανακοίνωσε τη χορήγηση 20 υποτροφιών μεταπτυχιακών σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στους τομείς των ανθρωπιστικών–κοινωνικών επιστημών, της Ιατρικής, των φυσικών και βιολογικών επιστημών, καθώς και των τεχνολογικών επιστημών.

Το ποσό της υποτροφίας για σπουδές στο εξωτερικό ανέρχεται σε 9000€ ετησίως που καταβάλλεται σε 3 δόσεις. Για σπουδές στο εσωτερικό το ποσό ανέρχεται σε 3000€ ετησίως.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές ως την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Υποτροφίες Μεταπτυχιακών/Διδακτορικών Σπουδών Από Το Ίδρυμα Σύλβιας Ιωάννου

Το Ίδρυμα Σύλβιας Ιωάννου ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών για Έλληνες και Κύπριους φοιτητές. Οι υποτροφίες αφορούν οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο, αλλά με την Κύπρο ως θεματικό άξονα της πτυχιακής τους εργασίας.

Αυτό το είδες;
Πανελλήνιες: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τους κοινούς υποψήφιους στις εξετάσεις αστυνομίας - λιμενικού

Η νήσος Κύπρος θα πρέπει να αποτελεί το κεντρικό θέμα μελέτης της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας ή της διδακτορικής διατριβής των υποψηφίων υποτρόφων, ανεξαρτήτου αντικειμένου σπουδών. Ενδεικτικά, το θέμα της μεταπτυχιακής έρευνας θα μπορούσε να είναι σχετικό με την ιστορία, τη γεωγραφία, τον πολιτισμό ή την κοινωνία κλπ. της Κύπρου.

Η υποτροφία αφορά σε οικονομική ενίσχυση με σταθερό ποσό ανεξαρτήτως διδάκτρων ή Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, είναι ετησίως ανανεούμενη και με μέγιστη διάρκεια τα 3 έτη. Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά ΕΔΩ μέχρι τις 30 Απριλίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τους όρους και τις διαδικασίες για τη χορήγηση των υποτροφιών ΕΔΩ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter