Ζητείται Πωλητής για το Ανθοπωλείο PIERROS στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

253

Τα ανθοπωλεία Pierros La Couture Des Fleurs τόσο στο Χαλάνδρι όσο και στην περιοχή των αφίξεων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αγαπούν τα λουλούδια στην καθημερινότητά τους.

Η τέχνη της ανθοσύνθεσης και η άριστη φιλική εξυπηρέτηση κερδίζουν τις εντυπώσεις του επισκέπτη, από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στο χώρο μας, θα βρείτε προτάσεις που διαφέρουν από αυτές των συμβατικών Ανθοπωλείων.

Η δημιουργική ομάδα των ανθοπωλείων Pierros La Couture Des Fleurs τόσο στο Χαλάνδρι, όσο και στην περιοχή των αφίξεων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, παράγουν σε καθημερινή βάση τέχνη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη τα λουλούδια.

Κάθε ανθοστολισμός εκδήλωσης που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας, αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία να αποκαλύψουν και να αποδείξουν το ταλέντο και την ανάγκη τους για δημιουργία. Αναλαμβάνουμε στολισμούς για γάμο, βάπτιση και κοινωνικές εκδηλώσεις. Εγγυόμαστε άψογο αποτέλεσμα, δίνοντας μεγάλη έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Ζητείται Πωλητής για το Ανθοπωλείο PIERROS στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Πενθήμερη, πλήρης απασχόληση, συνεχές ωράριο.Με προϋπηρεσία στις πωλήσεις – γνώστης αγγλικών.
Email: welcome@pierros.gr. Τηλ.: 210-6002661.

Δείτε επίσης:  Ζητείται προσωπικό στα καταστήματα H&M
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *