Ως μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, η H&M προσφέρει αμέτρητες επαγγελματικές ευκαιρίες.  Σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο, γεμάτο ενέργεια περιβάλλον, με έντονο το στοιχείο της πολυπολιτισμικότητας, με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

H H&M απασχολεί περίπου 171,000 άτομα σε πάνω από 70 αγορές.

Αυτό όμως που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι οι εξαιρετικοί εργαζόμενοί μας. Στιλάτοι Σύμβουλοι Πωλήσεων, Διακοσμητές, εξπέρ στους Η/Υ και επιχειρησιακά ενημερωμένοι Διευθυντές – όλοι διακρινόμαστε από μεγάλη φιλοδοξία και από την πεποίθηση ότι όλα είναι εφικτά. Όσο για την άποψή τους γύρω από τη μόδα; Χάρη σε αυτούς έχουμε αναπτυχθεί διεθνώς – με πάνω από 4,841 καταστήματα, σε περισσότερες από 70 χώρες. Και η ανάπτυξή μας συνεχίζεται.

 

Οι αξίες μας – το ομαδικό πνεύμα της H&Μ

Οι αξίες μας αντικατοπτρίζουν τη ψυχή και τη φιλοσοφία της H&M. Καθορίζουν τι ακριβώς χρειάζεται κάποιος για να εργαστεί μαζί μας και πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ. Κάθε φορά που ερχόμαστε σε επαφή με τους συναδέλφους και τους πελάτες μας, σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι ίδιες αυτές αξίες, μας βοηθούν να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε μία ξεχωριστά, οι αξίες αυτές μπορεί να φαίνονται προφανείς αλλά ως σύνολο συνθέτουν μια ολόκληρη φιλοσοφία, που πιστεύουμε ότι είναι μοναδική και πολύ διαφορετική από αντίστοιχες άλλων εταιριών.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΔΩ
Αυτό το είδες;  Οpen Day για προγραμματιστές από την AFDEmp
* ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ *
Εγγραφή στο Newsletter